2010-04-25 15:32:39• hírek • Szatmar.ro

Egzotikus konga show a Neoban

Nagy sikert aratott a Neo klubban a szombat esti Konga show, amelynek jó hangulatát a ritmusok mellett táncoslányok emelték magasba.

Egyedülálló élményt nyújtott a fiatalok számára az április 24-én tartott dobos buli, amelyen Magyarország egyik legkedveltebb kongása, Conga Páter valamint Cserei Csaba ütötte a ritmusokat. Az előadóművészek érdekes hangzást adtak a lemezlovas által játszott zenéknek. A pörgős ritmusok mellett képtelenség volt a mozdulatlanul maradás, a zene magával ragadta a közönséget. Latin, funky és house ritmusok kedvelői nem minden napos buliban vettek részt.

Az előadóművész nem egyedül érkezett a szatmárnémeti Neo klubba, magával hozta táncoslányait is, akik egzotikus és erotikus tánccal gyönyörködteték a férfi közönséget. A kongás játékát Cserei Csaba is fűszerezte zenei profizmusával, amelyet már széles körökben ismernek az ütős hangszerek kedvelői.

Az éjszaka folyamán a gyors ritmusok hallatára egyre jobban felszabadultak a fiatalok, és nem kétséges, hogy a városunkban első alkalommal megszervezett konga party felejthetetlen élmény marad számukra.


A két dobos lenyűgözte a közönséget
A két dobos lenyűgözte a közönséget


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: